verificare istoric auto - An Overview

De ce este statia radio auto este o investitie inteligenta? Bateria auto este cu curent continuu sau alternativ? Cererea completata si semnata trebuie sa fie, apoi, depusa la ghiseu alaturi de cartea de identitate in primary si permisul de conducere in original si copie.

De atunci, Aivaras a scris pentru assorted reviste articole despre orice fel de obiect care are o pedala de accelerație. Are o slăbiciune pentru mașinile treatment au sigla Alfa Romeo.

Secțiunea Istoricul vehiculului conține un raport concis despre informațiile istorice ale unui vehicul. Este prezentată într-un mod sintetic sub forma unei cronologii clare care arată evenimente cronologice împreună cu date și fapte adnotate din istoricul vehiculului.

Vehiculele care au fost folosite ca taxi vor fi parcurs 400-five hundred,000 km. Comparativ cu vehiculele detinute de persoane fizice din acelasi an de design, kilometrajul lor va fi de cel putin doua ori mai mare. Vehiculele in leasing si cele de flote sunt mult mai usor de verificat. Majoritatea sunt vandute de firme de leasing care nu vor ascunde istoricul vehiculului de cumparator. Cand vine vorba de starea tehnica a autovehiculului, insa, nu poti fi sigur pana cand nu verifici.

Prin verificarea kilometrajului unui autoturism second hand, poti avea incredere ca numarul de kilometri afisat pe bordul masinii este precise cel actual. Aceasta iti ofera posibilitatea de a evalua mai bine starea generala a masinii si de a lua decizii informate in procesul de cumparare.

, precum si daca oglinzile sunt incalzite si pliabile, daca masina are incalzire parbriz fata și spate, cate air bag-uri are si chiar daca geamurile sunt electrice. Nu uita de further optiunile aparent neimportante, cum ar fi tipul de sisteme de navigatie și audio. Daca acestea sunt deteriorate ca urmare a unui accident, vor fi cel mai probabil inlocuite cu piese neoriginale sau la mana a doua luate de la un product diferit si vor avea specificatii diferite.

Verificați întotdeauna seria de șasiu/numărul VIN înainte de a cumpăra un vehicul pentru a evita riscuri și pericole, cum ar fi:

Având în vedere popularitatea masinilor din Germania, comercianții de vehicule next hand se axează pe importul din această țară, aducând modele din orice clasă și pentru orice buget. Totuși, simplul fapt că masina provine dintr-o locatie ”de prestigiu” nu ar trebui să fie suficient pentru a fi sigur de achiziție.

Având la dispoziție această unealtă, cumpărătorii pot afla detalii pe treatment comerciantul le-a omis sau a preferat să nu le Gentlemenționeze cu bună știință.

Acest lucru te va ajuta sa iei o decizie inteleapta si sa te protejezi de posibilele inselatorii in piata masinilor 2nd-hand.

Accesarea raportului de istoric daune in aplicatia RAR este simpla si rapida. Tot ce trebuie sa faci este sa introduci numarul de inmatriculare al masinii si sa astepti cateva secunde pentru ca aplicatia sa obtina datele necesare. In cateva clipe, vei primi un raport complet si clar despre istoricul daunelor al vehiculului.

FAQ Ce este seria de șasiu/numărul VIN? Este o secvență de seventeen caractere treatment identifică un anumit vehicul verificare istoric auto și este unică pentru fiecare vehicul. Seria de șasiu este CNP-ul vehiculului, very similar cu ceea ce este ADN-ul pentru oameni. Numărul este atribuit de producătorul vehiculul și îi identifică marca, modelul, anul de producție, precum și istoricul vehiculului și altele day tehnice. Este folosit pentru toate tipurile de vehicule. Sistemul de marcare a vehiculelor cu o serie este compatibil standardul internațional ISO 3779-1983 și funcționează din anii 1980.

Este essential de mentionat faptul ca aplicatia RAR poate fi accesata cu usurinta de pe telefonul tau mobil, immediate pe internet site-ul oficial al Registrului Auto Roman. Tot ce trebuie sa faci este sa introduci numarul de inmatriculare al masinii si vei primi raportul complet si detaliat.

Datele make pe acest web site sunt activităţile derulate la RAR şi numărul de kilometri înregistraţi în bordul maşinii (kilometri regăsiţi în baza de day a RAR sau a staţiilor ITP autorizate), existenţa/valabilitatea cărţii de identitate a vehiculului, câteva day tehnice şi de identificare, gradul de poluare, valabilitatea ITP.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *